Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович похвали футболистите си за представянето срещу Етър. "Червените" спечелиха с 1:0 с гол на резервата Енрике Рафаел. Специалистът също така говори и за раздялата на колегата си Антони Здравков с Ботев (Враца) - следващият съперник на "армейците". ЦСКА приема врачани в четвъртък от 17:00 часа в мач от 1/4-финалите за Купата на България.

"Знам качествата на моите играчи, знам в някои ситуации кога ще вкарат и кога не. Нормално е да се притесняват след два мача без гол. Днес създадохме опасни положения. Трудно е, когато трябва да спречелиш на всяка цена даден мач. Трудно е да вкараш, най-лесно е да пуснеш гол", коментира Акрапович.

"Тази седмица бе много трудна за мен. Юга е с контузия, Занев също. Чакаме Пеняранда. Това не са контузии, които да ги чакаш месец, но са травми, заради които не искаме да рискуваме. Днес на пейката имаше много млади играчи”, каза босненският специалист.

"Следващият ни съперник Ботев (Враца) смениха треньора. Жал ми е за него. Той е един от най-качествените треньори в България. Нямаше късмет. Сещам се за мача с Берое, когато изпуснаха много. Жал ми е, че напуска", каза Акрапович по повод подадената от наставника на врачани Антони Здравков оставка след вчерашното домакинско  поражение с 1:3 от Левски.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството