Александър Колев отбеляза първия гол за Левски на старта на новия сезон при убедителната победа с 6:1 в гостуването на Локомотив София, а след мача заяви, че този двубой е бил специален.

“Доста специален мач за мен. Дебют за първия отбор. Една сбъдната мечта. Изключително съм щастлив, че победихме доста изразително. Излязохме като че ли малко по-отпуснати. Важното е, че успяхме да се вдигнем след гола на противника, успяхме да създадем доста положения, забавлявахме се. Когато играем като отбор, мисля, че нещата ще се получават”, започна Колев.

“Доста добра загрявка направихме. Бяхме свежи, бяхме живи. Не мисля, че имаше напрежение. Като вкараха гол ни светна малко лампичка в главите Мисля, че показахме характер. Не мисля, че има голяма разлика. Знам какво изисква господин Генчев от мен. Не мисля, че трябва да се напасвам към стила на игра. Мисля, че показахме, че може да се забавляваме в предни позиции. Доста емоция. Изключително съм щастлив. Искам да посветя гола на баща ми. Доста емоционален гол за мен. Лично за мен искам всеки мач да се представям добре. Искам отборът да върви. Ако отборът върви, ще съм и аз добре”, завърши Колев.