Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров изрази задоволството си след победата над Литекс с 1:0 в дербито на 9-ия кръг на "А" група.

"Трудна, но сладка и много важна победа. До гола играхме много добре, след това за тактически завършихме мача. Няма какво да коментирам изказвания на футболисти. Това са абсолютни глупости и тъпотии. Лоурънс Дейвис се среща само със Стойчо Младенов. Имахме работни срещи, много важни неща се обсъждаха. Той беше за много кратко в България и нямаше възможност. Неговата задача е друга, поясни Тодоров.
 
- Естествено, че усещаме подкрепата на публиката. Искам да им благодаря на прекрасната публика. ЦСКА от това се нуждае в момента. Знам,че няма спокойствие в ЦСКА. За футболистите обаче тази победа ще им донесе едно самочувствие и съм убеден, че колкото по-високо са в класирането, толкова по-добре ще играят."

Босът засегна и темата за "ЦСКА Завинаги". "Утре ще говорим с кръга „ЦСКА Завинаги“. Ще ги изслушаме и ще видим какви са техните идеи. Ние сме предложили да станат акционери и собственици. Да влязат в ръководство, ЦСКА не е на мен или на някой друг. ЦСКА е на всички фенове. Нашата идея е в един момент ЦСКА да стане работещо предприятие, което да изкарва средства и да може да се самоиздържа", заяви Тодоров.