Ръководството на ЦСКА продължава с интересните инициативи. От Борисовата градина обявиха, че ще организират непознато за България събитие, чрез което ще съберат средства за детско-юношеската школа на клуба.

От 4 до 13 октомври на стадион "Българска армия" ще се проведе първият организиран в България Октоберфест. По подобие на световноизвестния фестивал в Мюнхен, "червените" събират всички желаещи в Борисовата градина, като всички приходи от мероприятието ще бъдат дарени за нуждите на ДЮШ.

Съобщението, което беше публикувано в официалния сайт на ЦСКА:

Армейци, ЦСКА София заедно с любезното съдействие на група верни фенове на любимия отбор, имат удоволствието да Ви поканят на първия по рода си организиран в България ЦСКА Октоберфест!

Събитието ще се проведе от 4 до 13 октомври 2013 година на територията на стадион „Българска армия”. Елате, за да се насладите на невероятната атмосфера, която ще Ви поднесем с много бира, вкусни храни и сувенири.

Всички приходи ще се прeдоставят на ДЮШ на ЦСКА за изграждане на тренировъчни игрища и подобряване на материалната база. Събитието е с цел всички заедно, с общи сили да се обединим в името на любимия отбор и да подкрепим неговото бъдеще – славната детско-юношеска школа на ЦСКА, родила звезди като Емил Костадинов, Любослав Пенев, Методи Деянов, Иван Иванов, Александър Тонев, Григор Долапчиев, както и много други.