Старши треньорът на Арда – Александър Тунчев, призна, че е можел да подходи и по друг начин в двубоя с Черно море (1:1). Кърджалийци водеха дълбоко в добавеното време, но допуснаха късен изравнителен гол. Тунчев обясни какво е целял в последните минути на срещата, но съжали, че Арда не си тръгва с трите точки.

„Според мен концентрация не ни стигна. Последните минути ясно – заиграхме с петима в защита, прибрахме се. Искахме да имаме височина. Невнимание според мен. На един или два пъти. Не проследихме човека при двойното подаване и стана гол“, анализира Тунчев..

„Наистина стояхме добре. Това ни беше замисълът. Да сме в по-изчаквателна позиция, имаме бързи футболисти. Вкарахме гол, но за съжаление Стаси (б.р. – Станислав Иванов) беше в засада. Можеше да подходя и по друг начин. Черно море има добри футболисти с глава, затова вкарахме Пламен Крачунов“, продължи мисълта си Тунчев.

„Аз мога да причисля мачът със Спартак Варна също. Това, че загубихме не означава, че сме играли зле. Радващо е, че изглеждаме по-добре в гостувания, отбелязахме, но явно не е достатъчно“, завърши треньорът на Арда.

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт