Изпълнителният директор на "Ботев" (Пловдив) Александър Александров логично беше побеснял след загубата с 0:1 от Лудогорец, в която "канарчетата" бяха сериозно ощетени от съдията Таско Тасков. Реферът опорочи дербито, като отмени гол на домакините, а освен това не им даде и дузпа.

„Каквото и да кажа ние никога няма да може да се зарадваме. Имаме прекрасен собственик, който инвестира във всичко. Стремим се да играем и да не пречим на нищо. Изведнъж идва някакъв, който щял да свири в УЕФА. Абе, ей, ставаме за резил с тия мафиоти! Великият Таско сега да излезе и да успокои хората. Пак ще ме накажат сигурно, че говоря, ама няма как", изригна Кривия.

"Дузпа има ли бе? Кажете ми вие? Нали и вие гледахте. Как ще ни отменя тоя чист гол? Кажете ми рецепта за успокояване на хората на трибуните. Защото са подивели, и то напълно оправдано. Много, много, много грешки. Така не може, стига с тези простотии вече", ядосваше се Александров.

"Идва ми да направя какво ли не. Ако бях футболист, сигурно щяха да ме накажат до края на сезона. Не обвинявам Лудогорец, но то се вижда. Отиваш в Европа, и айде обратно. Не е ли жалко? Дошли са хората днес, празник, остави ни да играем. Шест пъти ни връща. Сигурен съм, че сега ще кажат, че е свири перфектно и аз ще съм виновния. Жалба ли? Те ни се смеят като подадем жалба. От Съдийската комисия ни изпратиха писмо, с което ни карат да си наемем съдия за консултант, щом сме щели да пишем жалби. То всичко се знаеше предварително. Винаги е така. И все ме упрекват, че говоря. Че да не казвам лоши работи? Ще ми се пръсне главата вече", коментира още шефът при "канарчетата".

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА