Агенция БЛИЦ има само три въпроса към собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев след скандалния мач между “Ботев” (Пловдив) и разградчани (0:1). Задаваме му ги публично, защото това са не само наши, но и въпроси на хората, обичащи футбола в България.
 
Първо – докога ще убивате родния футбол с тоталната хегемония, която наложихте не на терена, а извън него. Днес вашият Лудогорец е лидер не защото е най-добрият тим, а защото е най-подготвеният за игрите под масата. Само си спомнете кога за последно е отсъждана дузпа против вашия отбор.
 
Второ – точно преди година вие пищяхте най-силно срещу съдиите, днес защо мълчите и не обелвате нито думичка? Нали вие сам казахте, че футболът ни загива, когато мачовете се решават по втория начин.
 
Трето – не си ли направихте изводите след мачовете с Динамо (Загреб), че с такава игра и с подсигуряване на домашната сцена, когато отборът ви излезе оттатък Калотина, му лъсват гащите? Ама лошото е, че лъсват не само вашите гащи, но и тези на българския футбол, защото Лудогорец представлява България.
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ