Левият бек на Лудогорец Брайън Ангуло продължава с опитите да си уреди транфер. 26-годишният колумбиец е имал среща с агента си, а двамата са посетили двубоя между Райо Валекано и Селта, завършил с категоричното 3:0 за домакините.

Не е изключено именно един от тези отбори да се интересува от бранителя. Най-вероятно става въпрос за мадридския тим, който в момента се намира на 17-ото място и се бори за оставането си в елита на Испания.

В началото на годината Ангуло разкри, че има оферти от Испания, Португалия, както и от Колумбия. По-късно стана ясно, че предложението от родината му е от Индепендиенте Меделин. На този етап обаче Браъйн няма намерение да се връща в Южна Америка и иска да продължи да играе в Европа.

През лятото на 2014 година Лудогорец плати около 1,5 милиона евро на този клуб за правата на играча. При всички положения разрадчани няма да пуснат Ангуло да си тръгне без пари, а ще опитат да избият поне част от средствата за трансфера му.

  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg