Гняв и смях предизвика нова оферта за Гари Родригес към “Левски”. Предложението е получено чрез есемес от мениджърската агенция на футболиста. Текстът гъмжи от цифри, без да се споменава от кой клуб идва. Офертата е за прекалено разсрочено плащане от типа “Дайте го сега, пък после чакайте няколко години парите”. Сумите са разхвърляни на безчет траншове, съобщава „Труд”. “Левски” нервно отхвърли предложението.

По-рано днес италианският сайт “Тутомеркато” тиражира интерес на втородивизионния Пескара към Гари. Клубът е четвърти в “Серия Б”. В “Левски” не знаят за интерес от скромния отбор и в същото време коментираха с ирония - а дали “Пескара” не желае Родригес, за да го даде под наем на “Лудогорец”? Гари искаше да отиде в Разград, имаше оферта, но “сините” фенове спряха ръководството от продажба.

Както е известно, Тодор Батков държи на всяка цена да продаде Родригес, за да получи около 1 милион евро, с които ще се закърпи бюджета на клуба. След натиск от страна на феновете адвокатът спря преминаването на холандеца в Лудогорец. Уест Хям пък привика Родригес на проби, което първо БЛИЦ разкри.

Играчът обаче отказа на англичаните, изразявайки мнение, че не е футболист, който да се подлага на тестове, а желае директно да подпише договор.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА