Един от основните играчи на Литекс Антон Недялков не крие притеснението си относно бъдещето на клуба. Защитникът приема много тежко случващото се с „оранжевите“ и заплахата той да бъде изваден от „А“ група.

“Няма да е как иначе.Това е клубът, в който съм отрасъл и на който дължа всичко. Вече 15 години нося оранжевата фланелка.Като малък гонех топките по време на мачовете, виках в агитката, играх за всички формации в школата…Накрая сбъднах мечтата си да съм част от първия тим. Литекс е моят дом, моето второ семейство…“, разпалва се ловчанлията .

„Дано всичко се оправи и продължим да се борим за призовите места.Защо не за титлата и купата на страната? Мисля, че имаме потенциал, понатрупахме и опит…Остава ни да сме по-постоянни в изявите си и да направим по-дълга серия от победи. Не мисля,че отстъпваме с нещо на нашите конкуренти Лудогорец и Левски“, уверен е левият бек на "оранжевите".

„Имахме нужда от такива мачове като със „сините“ - да покажем характер и непримиримост на терена и извън него. На практика два пъти си ги бихме с по 10 души и можем да сме доволни от завършека на годината. Смятам, че като клуб защитихме достойно името и честта си“, е мнението на Недялков.
 
"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016