ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Авиокомпания изрази желание да си сътрудничи с ЦСКА и да закупи акции на клуба. Става въпрос за новосъздадената "Балканиан Еъруейз", чийто собственик е пловдивчанинът Даниел Димов.

Компанията е специализирана в извършването на частни полети. Стреми се към водещи позиции на българския пазар.

Предложението към ЦСКА се състои в това да получават 20% от стойността на извършените полети за клиенти, на които е препоръчал "Балканиан Еъруейз". В замяна на това компанията изисква традиционна форма на реклама чрез предоставяне на рекламна площ на стадиона на клуба и поставяне на логото на авиокомпанията на таблото за пресконференции и други официални материали на клубния сайт.

"Армейците" също така трябва да спомагат за изграждането на медийния образ на авиокомпанията, която да бъде споменавана като официален превозвач на клуба във всички свързани с пътувания медийни изяви за договорен срок.

Цялото писмо на "Балканиан Еъруейз" до ЦСКА:

ДО
ПФК ЦСКА София
Стадион: "Българска армия"
Адрес: София 1504, бул. Драган Цанков 3
КОПИЕ ДО
Александър Тодоров
Изпълнителен директор на ПФК ЦСКА ЕАД
Стадион: "Българска армия"
Адрес: София 1504, бул. Драган Цанков 3

КОПИЕ ДО
Кирил Костов
ПФК ЦСКА София
Стадион: "Българска армия"

Адрес: София 1504, бул. Драган Цанков 3
ОТНОСНО: Писмо за предположение на г-н Даниел Димов - собственик, на "АВИОКОМПАНИЯ БАЛКАНИАН ЕЪРУЕЙЗ" ООД, ( адрес на фирмата БЪЛГАРИЯ област Пловдив, община Пловдив гр. Пловдив 4000 район р-н Централен бул. Христо Ботев No 105, ет. 1, офис 2) във връзка с желание, възможности за сътрудничество c ПФК ЦСКА София

На вниманието на Изпълнителните директори

Здравейте,
Балканиан Еъруейз е нова авиокомпания, специализирана в извършването на частни полети, която се стреми към водещи позиции на българския пазар.

Нашето желание е да подкрепяме ПФК ЦСКА, което вярваме също така, че ще спомогне за популяризирането на компанията.

Към настоящия момент нашия флот се състои от: Нашето желание да изградим ползотворни партньорски отношения с вас ПФК ЦСКА,

Освен това ПФК ЦСКА ще получава 20% от стойността на извършените полети за клиенти, на които е препоръчал Балканиан Еъруейз, като в замяна на това очакваме от Ваша страна традиционна форма на реклама чрез предоставяне на рекламна площ на стадиона на клуба и поставяне на логото на авиокомпанията на таблото за пресконференции и други официални материали на клуба Website. Също така очакваме спомагане за изграждането на медийния образ на авиокомпанията, която да бъде споменавана като официален превозвач на клуба във всички свързани с пътувания медийни изяви за договорен срок.

Искаме да помогнем, за развитието на новия ПФК ЦСКА, имаме доста добри отношения със френски отбори като: Авър, Олимпик (Марсилия), Руен, Диеп, работим със управата на тези всички отбори, на някои сме реализирали проекти, реализация на стадион "Гранд стад Льо Авър". Олимпик (Марсилия) наемат самолети от нас, може да помогнем за развитието на детско-юношеската школа на ЦСКА, да се развиват младите таланти, както и да предлагамe футболисти на ПФК ЦСКА във Франция, и още доста други неща които може да правим заедно, ако започне продажба на aкции бихме се заинтересували.

Очакваме да се свържете с нас, за да обсъдим изложеното предложение и други възможности за сътрудничество.

С уважение:
Г-н Даниел Димов
"АВИОКОМПАНИЯ БАЛКАНИАН ЕЪРУЕЙЗ" ООД

cska_aero.jpg