"Акулите" тренираха на отлично подготвения терен на стадион "Черноморец", водени от своя наставник Красимир Балъков и кондиционния треньор Трендафил Терзийски.

В началото футболистите направиха продължително бягане. В групата бяха и лекуващите травми Енис Хайри и Ектор Гонзалес, които показаха, че проблемите при тях са пред разрешаване. След беговата подготовка двамата продължиха тренировката си отделно със специфични упражнения.

Утре сутринта "акулите" ще отпътуват за Велико Търново, където ще върнат визитата на домакините от Етър за приятелска контролна среща. Двубоят ще се играе на стадион "Ивайло" от 16:00 часа.

В мача няма да вземат участие Костадин Дяков и Александър Стоймирович, които са в Гелзенкирхен и утре ще участват в контролата на Шалке 04 срещу швейцарския Йънг Бойс.

В групата няма да бъде и младежкият национал Мартин Тошев, който се готви за европейската квалификация на селекцията на Иван Колев с Черна гора. Проверката с Етър ще пропуснат и лекуващите травми Николай Кръстев, Ектор Гонзалес и Енис Хайри. Преди заминаването за Велико Търново в късния следобед днес "акулите" ще тренират отново на стадион "Черноморец". /БЛИЦ