"Сега е времето да се обединим! Съдбата отново ни даде знак, както преди 25 години". Това написа бившият селекционер на националния ни отбор Красимир Балъков. Със силни думи героят от САЩ`94 отправи призив към нацията. Легендата апелира да подкрепим "трикольорите" по пътя към Евро 2020 - домакинството на Унгария на 26 март, а след това евентуално и срещу Исландия или Румъния.

"Сега е времето да се обединим! Днес съдбата отново ни даде знак, както преди повече от 25 години. Пред нашия национален отбор се открива чудесна възможност за класиране на голям форум и не могат да я видят само тези, които не обичат футбола. Съперниците ни са сериозни, но преодолими отбори, а първият двубой е на стадион "Васил Левски" пред българска публика – какво по-хубаво от това!

Сега е времето да се обединим и на 26 март да изпълним трибуните и да подкрепим мощно момчетата от националния тим, който има всички шансове да се пребори за място и да участва в първенството на Стария континент.

В САЩ през 94-та футболът обедини нацията, може да го направи и сега!", написа Красимир Балъков на официалната си страница във "Фейсбук".

Winbet - на един клик разстояние! (18+)