Капитанът на ЦСКА Иван Бандаловски скочи на феновете и журналистите след победата на тима над Монтана с 3:1.

“С Монтана показахме две лица. Поведохме 2:0 и се отпуснахме. Малко се спестихме, но това ни изигра лоша шега. Не за първи път правим така и ръководството трябва да реши този проблем. Радвам се, че бихме, имахме срещу нас корав отбор, жалко, че ще изпадне”, коментира Бандаловски.

След това той започна да прави разбор и на феновете и медиите.

“Четох, че “Ботев” са се хвалили, че са били домакини на “Армията”. Малко ни обижда това нещо. ЦСКА има доста повече фенове от тях. Трябва да си ги върнем. Нормално е, след като толкова години не сме ставали шампиони да има отлив на публика, но в крайна сметка ще играем в евротурнирите”, продължи Бандаловски.

“Напрежението ние сами в клуба си го създаваме и медиите доста помагат за това. Някои ваши колеги много ни плюят. Никой отбор не е по-голям от ЦСКА. Само ЦСКА може да победи ЦСКА”, допълни капитанът на “червените”.

Той коментира и писанията, че е продал мача с “Левски”.

„И аз мога да се обадя на ваш колега и да му дам 200 лв. и да му кажа, че някой от “Левски” е искал да продаде мача. Има доста злобни хора в България. Аз претендирам, че за българския футбол съм на едно добро ниво. А не някакви журналисти да се крият зад екрана и да пишат някакви глупости от името на вестника. Ние ще ги осъдим, ще ходим в съда. Утре ще пуснем дело за клевета. Ще заведем срещу вестника. То си го има черно на бяло. Ще си понесат последствията”, завърши Бандаловски.