Защитникът на ЦСКА Иван Бандаловски се прибира от Украйна с помощта на инвалидна количка, тъй като не може да се държи на краката си. Причината е контузията на десния глезен, която снощи получи при загубата на националите с 0:3 от Украйна в контролата, играна на стадион "Валери Лобановски".

Веднага след принудителната смяна Бандата беше откаран в болница в Киев, за да му бъдат направени рентгенови снимки. Те установиха, че няма счупване. Веднага при завръщането в София защитникът ще премине ядрено-магнитен резонанс. "Трикольорите" кацат около 13 часа на аерогара "София".

Бандаловски твърдо отпада от сметките на селекционера Михаил Мадански. Спецът вече е наредил Йордан Милиев от "Левски" да се присъедини към тима и да бъде на негово разположение за последната евроквалификация, която е във вторник срещу Уелс. Както е известно, за снощния мач в Киев "сините" имаха само един представител - Владимир Гаджев. Халфът дори започна титуляр срещу Андрий Шевченко и компания, но действа крайно неубедително и дори се отчете с няколко грешки, подарявайки топката на противника.