Бившият халф на Левски Седрик Бардон се гласи да стане треньор на Левски, пише в. “Меридиан Мач”. Той си тръгна от “Герена” със свободен трансфер през лятото и премина в третодивизионния френски Фрежус Сант Рафаел.
 
Халфът обаче се е разбрал със собственика на “сините” Тодор Батков един ден да се завърне в Левски и да почне работа в спортно-техническото ръководство на клуба. Както е известно, Бардон игра през два периода на “Герена”, като първия бе при достигането до четвъртфинал на купата на УЕФА и участие в групите на Шампионската лига.
 
Седрик е в отлични отношения с Тодор Батков, който лично уреди завръщането на французина на “Герена” в началото на миналия сезон. Бардон вече положи основите на трнсформирането си от играч в треньор, след като записа школата на НСА. Той ще се развие в професията и във Франция, като най-вероятно ще стане помощник треньор на настоящия си тим.
 
На този етап въобще не може да се говори за връщането на Седрик Бардон на “Герена”, но според уговорката между французина и Батков това трябва да стане след 2-3 години./БЛИЦ