Развитие в застой. Така спряганият за нов треньор на "Левски" Седрик Бардон определи ситуацията в клуба. Французинът призна, че все още никой от ръководните фактори при "сините" не се е свързал с него.

Тодор Батков иска да даде цялата спортно-техническа власт на Георги Иванов, който да работи заедно със Седрик Бардон. На този етап обаче от Черно море не пускат Гонзо, а французинът чака обаждане. Той нееднократно е заявявал, че с най-голямо удоволствие би поел "Левски". "Първо – другите отбори се развиват, а Левски тъпче на едно място и става по-трудно. Това не е добре за такъв клуб. Второ, всеки трансферен прозорец идват много футболисти, тръгват си. Така не се прави отбор", заяви Бардон пред TV7.

"Защо "Левски" се проваля в последните няколко сезона ли? Конкретно засега няма нищо. Никакъв контакт не съм осъществил с клуба. За това не искам да гарантирам нищо. За момента това са спекулации и аз не мога да кажа нищо", каза още французинът.

Бардон очаква, че "Левски" ще бие ЦСКА във вечното дерби, което е утре, 8 март, на Националния стадион "Васил Левски". Мач №1 у нас започва от 16:15 ч.


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ