Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Тодор Батков коментира актуални теми около “Левски”, “Газпром” и оставащите кръгове в “А” група. Адвокатът отвърна на Гриша Ганчев, който преди няколко дни нападна клуба от “Герена” и заяви, че знае кой е истинският собственик на “сините”.

“Застанал съм с чиста съвест, няма никаква промяна в собствеността на “Левски” от март 2004 година, когато аз поради създалите се обстоятелства придобих мажоритарния пакет. Към март 2004 година аз имах, ако не се лъжа, около 30 процента, г-н Чорни имаше около 60 процента и останалите 10 процента бяха разпределени над 100 физически лица. Говорим за акциите с право на глас. Акциите са в касата, заповядай във вторник, ще ви ги покажа. Ако искаш брой ги, гледай ги. В момента имам 89 процента и нещо от акциите. Това е. Аз съм изненадан кой пуска смс-и (б.р. – отговаря на твърдението на Гриша Ганчев, който е получил смс от човек от новото ръководство на “Левски”). Да го извикаме, да му кажем, ето аз съм акционер, ти кой си. Нали. Това са номера малко борчески, мутрешки. Аз никога не съм бил мутра, не искам да обиждам, но така да се хвърлят бомби с най-обичания клуб, не е нормално. И аз съм губил много, а колко горчилка съм имал от Литекс, не искам да описвам във времето. Това, че той е загубил един четвъртфинал и мача за първенство, както и предишния за първенство на Герена, в който загуби заслужено...трябва да си научен да губиш. Нали си бивш спортист”, заяви Батков в предаването на Сашо Диков по Нова телевизия.

“За какво говорим. Помним 98-ма, 99-та година. Помним 2010 и 2011 година и преди това. То не бяха пунически войни, възпитаване на съдии, стаичките и т.н. Ние поне не сме правили такива простотии. Хубаво е да погледнеш себе си преди да даваш оценка за себе си. Аз му бях много ядосан на Гришата, щях да вадя разни компрометиращи неща сега, но не искам да го правя. Разбирам той на какво положение е, особено това, което стана с детето му. Искам да апелирам него и останалите президенти, ние сме групи идиоти, десетина души, които на фона на цялото ни имане, кризата и т.н. като мазохисти ние продължаваме да издържаме отбори, кой повече, кой по-малко. Дайте да не се нападаме помежду си”, добави Батков.