Треньорът на "Левски" Елин Топузаков, който каза след поражението с 1:3 от ЦСКА, че загубата от вечния съперник винаги боли, говори обширно на пресконференцията след двубоя. 

"Преди мача се чух с Тодор Батков, след края на двубоя не ме е търсил. Той е достатъчно зает човек, за да знам аз постоянно къде е", заяви Топузаков.

"До голяма степен отсъствието на Гаджев повлия. Не е хубаво това да се случва в "Левски". Прекалено много картони има при нас и страдаме от това. Днес изгубихме средата на терена. Играхме с двама централни нападатели. Може би от изграждането на нашата атака не можахме да направим нещата, както трябва. От друга страна, бяхме колебливи в защита", продължи наставникът на "Левски".

„С феновете си казахме доста неща и доста още ще има да говорим с тях... при това положение на "Левски". Всеки се чувства обиден на "Левски". За положението на тъчлинията не оправдавам Валери Божинов. Той бе заменен и нямаше право да излиза на пистата. Това бе дребна ситуация, в която имаше повече изблик на емоция. Играем колкото ни позволяват възможностите. Надяваме се да покажем дух поне в оставащите мачове. Сезонът бе провален още през лятото, когато отпаднахме от Иртиш. Мисля, че няма човек в клуба, който в момента да не се срамува от представянето на отбора. Но трябва да се продължава напред, защото "Левски" трябва да продължи да съществува", каза Топузаков.

„Не съжалявам за нито една постъпка в живота си, в това число и, че оглавих "Левски". Каквото мога - давам всичко от себе си. Моята отговорност ще я поема, ще завърша сезона, а после не знам какво ще става", добави разочарованият Топчо.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА