Собственикът на Левски Тодор Батков и колегата му от ЦСКА Иво Иванов се изпокараха на днешната среща между босовете на футболни клубове в Парламентарната комисия по борба с корупцията, организирана от Яне Янев.
По време на изложението на един от собствениците на “червените” - Иво Иванов, адвокат Батков изригна: "Вие дължите 6 милиона на бюджета. Кажи, не дължите ли 6 милиона".

“Ние дължим 1,6 милиона на данъчните. Това нещо ние сме го наследили от старите собственици, но имаме обезпечения за тях. Имаме задължения и към агенцията за младежта и спорта.

След встъпването ни в клуба успяхме да обезпечим вземанията към агенцията към младежта и спорта. При нас няма договори на футболистите с отделни анекси”, каза Иво Иванов.

“Искате да кажете, че в ЦСКА нямате анекси. Нали знаете, че това, което казвате трябва да е достоверно, тъй като ние сме най-висшата институция. Ако е така, скоро трябва да събираме помощи на вашите играчи”, каза Яне Янев.

“Да, най-ясно и категорично подчертавам, че нямаме скрито доплащане на футболистите”, допълни Иво Иванов.

След изказването на един от шефовете в ЦСКА, човек от НАП заяви, че има покачване на средната заплата на футболистите в клуба през 2007 година: “Средната заплата за 2007 година се е покачила около четири пъти за разлика от предишната 2006 година.”/БЛИЦ