Собственикът на Левски Тодор Батков разкри, че Станимир Стоилов продължава да е вариант за треньор на "сините", въпреки че вчера Мъри запази поста си на национален селекционер след заседанието на Изпълкома на БФС.

Адвокатът сподели след организираната от Яне Янев среща между футболните президенти, че на България не предстоят тежки мачове до есента на следващата година, което не пречи на Стоилов да работи не само в "А" тима, но и на "Герена".

"В момента в Левски всичко се върши от Гонзо, който съгласува нещата с мен. Кандидатурите за треньор са четири. Не знам какво е станало вчера в БФС. Въпреки решението, което казвате, Стоилов не отпада като вариант. Не виждам сериозно изпитание пред националния отбор преди есента на следващата година, когато стартират евроквалификациите. Не знам дали ще го пуснат. Считам, че всичко между мен и Стоилов е нормално", каза Батков.

"Продължават срещите за нов треньор, Гонзо ги движи. Нямам основания да не бъда доволен от него. Мисля, че имаме реален шанс да регистрираме победа в Лига Европа, предстоят още три срещи. Не ми се ще да губим трите точки в оставащите мачове до края на шампионата", отбеляза Батков, добавяйки, че ще изгледа на живо днешното домакинство на Ред Бул Залцбург. Двубоят от Лига Европа стартира в 22:05 часа на стадион "Георги Аспарухов". /БЛИЦ