Тодор Батков коментира настоящето на "Левски", както и близкото бъдеще. Адвокатът е на Националния стадион "Васил Левски" за двубоя с Лацио, който е част от празненствата по 100-годишния юбилей на "сините".

"Честит празник на всички левскари, на всички българи на всички, които обичат футбола. Атмосферата на стадиона ме върна към пълните трибуни от 2005-а и 2006 година. Обещавам ви, че съвсем скоро ще играем подобни европейски мачове пред пълни стадиони и такава атмосфера", заяви Батков пред БНТ.

На въпрос ще се реже ли до кокал, както заяви Георги Иванов-Гонзо, Батков коментира: "Той започна, днес освободихме и Кевин Бру. Отборът ще изглежда по коренно различен начин с двама или трима чужденци."

"Тази година ни помогна да се осъзнаем, да преболедуваме. Имахме колосални разходи за заплати, недоказани чужденци, които нито знаят кой е Левски, нито са готови да се раздадат на терена и вижте докъде се докарахме. Обещавам съвсем скоро "Левски" да изглежда по скъвсем различен начин", завърши Батков./БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ОТ ЮБИЛЕЯ НА "ЛЕВСКИ" С ЕКИПА НА БЛИЦ TV