Собственикът на "Левски" Тодор Батков не остана длъжен на Стойчо Младенов, който през последните дни не спира да твърди, че има организация "сините" да станат шампиони. Изнервеният адвокат нападна треньора на ЦСКА след мача в Монтана, който тимът му спечели с класическото 3:0 и се изравни по точки с "армейците".

"Кой е Стойчо Младенов, за да го коментирам. Да говори по-малко и да си гледа работата на терена. Ще дойде дербито и всичко ще му се върне", закани се Батков на треньора на ЦСКА.

"Техният клуб е създаден по съветски образец. Преди това разстреляха цялото ръководство (б.а. - на "Левски"). За какво да се сравняваме? Ние сме най-популярният клуб", продължи босът на "сините".

"Да, ЦСКА са прави. Наистина плащаме. Плащаме обаче на треньори, футболисти и служители в отбора. Плащаме и на хазната, както и на клубовете, от които купуваме играчи. Нещо, което "червеният" отбор не прави", добави Батков.

"Бихме заслужено Монтана. Тежък мач за нас, но ги надиграхме. Днес "Левски" се представи добре в сравнение с миналия двубой с Черно море. Надявам се играта на тима да се подобрява с всеки изминал мач. Призовавам феновете да дойдат в Пловдив в четвъртък, защото ни предстои много труден двубой с Локомотив за Купата. Трябва ни подкрепа, за да продължим битката си и в "А" група, и за Купата", каза още собственикът на "Левски".