Тодор Батков - младши съобщи страхотни новини за жителите на Доспат, Чепеларе, Смолян и Златоград. Амбициозният бизнесмен проведе важни срещи заедно с делегация от Българския футболен съюз. 

Политикът от ГЕРБ Тодор Батков-младши разкри големите планове с публикации във "Фейсбук":

"Уважаеми жители на Община Доспат,

ОБЩИНА ДОСПАТ ЩЕ ИМА НОВ ФУТБОЛЕН СТАДИОН! ️

Както многократно заявих - макар и извън парламента, аз работя активно за бъдещето на Област Смолян!

По моя инициатива, днес се проведе среща между мен, управата на Община Доспат, Инж. Елин Радев - кмет на Община Доспат и ръководители на Българския Футболен Съюз - Техническия Директор на БФС Кирил Котев и Директора Развитие Детско-юношески Футбол в БФС Лъчезар Димов.

Община Доспат ще има нов футболен стадион! Съобразен с последните тенденции в Европа - с перфектно тревно покритие, модерни съблекални, трибуна за зрители и осветление за игра след залез слънце! Стадионът ще се намира в с. Барутин - на 5 км. от общинския център гр. Доспат!

Освен изграждане стадиона в с. Барутин, ще бъде основно реновирано и ремонтирано игрището в с. Змеица. И двата проекта ще бъдат финансирани по програми на УЕФА и на ФИФА, така че да не тежат на държавния бюджет!

Създадена е работна група - предстои уточняване на параметрите и проектиране. Следващата стъпка е обществено обсъждане с жителите да общината.

Благодаря за съдействието на БФС, Община Доспат и кмета на Доспат - Елин Радев!

За мен е чест!

С Уважение,

Тодор Батков - син"

 

Уважаеми жители на Община Доспат, ОБЩИНА ДОСПАТ ЩЕ ИМА НОВ ФУТБОЛЕН СТАДИОН! ️ Както многократно заявих - макар и...

Публикувахте от Тодор Т. Батков в Вторник, 16 юли 2024 г.

 

"Уважаеми жители на Община Чепеларе,

ЧЕПЕЛАРЕ ОТНОВО ЩЕ ИМА ФУТБОЛ!

Както многократно заявих - макар и извън парламента, аз работя активно за бъдещето на Област Смолян!

По моя инициатива, днес се проведе среща между мен, управата на Община Чепеларе, Boran Hadjiev - кмет на Община Чепеларе и ръководители на Българския Футболен Съюз - Техническия Директор на БФС Кирил Котев и Директора Развитие Детско-юношески Футбол в БФС Лъчезар Димов.

Посетихме стадиона в с. Орехово и игрището зад училището в Чепеларе. Създадена е работна група - предстои да се избере оптималната формула за възраждане на детско-юношеския футбол!

Благодаря за съдействието на БФС, Община Чепеларе и кмета на Чепеларе - Боран Хаджиев!

За мен е чест!

С Уважение,

Тодор Батков - син"

 

Уважаеми жители на Община Чепеларе, ЧЕПЕЛАРЕ ОТНОВО ЩЕ ИМА ФУТБОЛ! Както многократно заявих - макар и извън...

Публикувахте от Тодор Т. Батков в Вторник, 16 юли 2024 г.

 

"Уважаеми жители на Община Смолян,

ЩЕ ВЪЗРОДИМ ШКОЛАТА НА ПФК РОДОПА!

По моя инициатива, днес се проведе среща между мен, управата на Община Смолян, кмета на Смолян Николай Мелемов, президента на ПФК Родопа - Смолян Валентин Кюлхански и ръководители на Българския Футболен Съюз - Техническия Директор на БФС Кирил Котев и Директора Развитие Детско-юношески Футбол в БФС Лъчезар Димов.

Взехме следните решения:

ПФК Родопа - Смолян ще избере кадър от школата на отбора, който ще премине безплатна методологична подготовка от БФС, съобразена с последните тенденции в детско-юношеския футбол.

БФС ще организира в гр. Смолян безплатен двудневен семинар - обучение на тема детско-юношески футбол с теоритична и практическа част, на който ще могат да присъстват треньори от всички отбори от областта.

Община Смолян ще получи логистична и организационна подкрепа от БФС за организиране на международен футболен турнир с отбори от съседни държави през следващото лято.

Както многократни заявих - макар и изън парламента, аз работя активно за бъдещето на Област Смолян!

За мен е чест!

С Уважение,

Тодор Батков - син"

 

Уважаеми жители на Община Смолян, ЩЕ ВЪЗРОДИМ ШКОЛАТА НА ПФК РОДОПА! По моя инициатива, днес се проведе среща между...

Публикувахте от Тодор Т. Батков в Сряда, 17 юли 2024 г.

 

"Уважаеми жители на Община Златоград,

ЗЛАТОГРАД ЩЕ ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ВТОРИ ФУТБОЛЕН ТЕРЕН!

По моя инициатива, днес се проведе среща между мен, управата на Община Златоград, кмета на Златоград Мирослав Янчев и ръководители на Българския Футболен Съюз - Техническия Директор на БФС Кирил Котев и Директора Развитие Детско-юношески Футбол в БФС Лъчезар Димов.

Община Златоград има страхотно и напълно функционално футболно съоражение - градския стадион в Златоград, на който тренират деца, младежи и възрастни, и който редовно е домакин на турнири. Време е към съоражението да бъде изградено и помощно, пълноразмерно игрище!

Представителите на БФС заявиха, че ще започнат да търсят формула за осигуряване на частично финансиране за реализацията на проекта по програмите на УЕФА и ФИФА за детско-юношески футбол. Така изграждането ще е в минимална тежест за общинския бюджет!

Предадох на кмета и поканата на Президента на БФС - Георги Иванов, изключеният отбор от Златоград отново да стане част от футболния съюз!

Както многократни заявих - макар и изън парламента, аз работя активно за бъдещето на Област Смолян!

За мен е чест!

С Уважение,

Тодор Батков - син"

 

Уважаеми жители на Община Златоград, ЗЛАТОГРАД ЩЕ ПОЛУЧИ ПОДКРЕПА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ВТОРИ ФУТБОЛЕН ТЕРЕН! По моя...

Публикувахте от Тодор Т. Батков в Сряда, 17 юли 2024 г.

 

"Уважаеми жители на Област Смолян,

В спорта няма място за политика - особено когато става дума за нашите деца!

Благодарение на Българския Футболен Съюз, общинските клубове могат да кандидатстват за безвъзмездна финансова помощ от УЕФА и ФИФА - за изграждане и оборудване на футболни игрища за детско-юношески отбори! Безвъзмездната помощ покрива до 100% от стойността на проекта!

С Техническия Директор на БФС Кирил Котев и Директора Развитие Детско-юношески Футбол в БФС Лъчезар Димов, проведохме ползотворна среща по темата с Областния Управител на Смолян - Румен Пехливанов и Зам. Областния Управител на Смолян - Красимир Даскалов.

Уверих представителите на изпълнителната власт, че 4-те общини, които посетих с делегацията на БФС (Доспат, Чепеларе, Смолян и Златоград) са само началото.

Предстои ни много работа! Благодаря на Инж. Елин Радев - кмет на Община Доспат, Boran Hadjiev - кмет на Община Чепеларе, Николай Мелемов - кмет на Община Смолян и Miroslav Yanchev - кмет на Община Златоград. Благодаря и на Кирил Котев, Лъчезар Димов и Президента на БФС - Георги Иванов!

За мен е чест!

С Уважение,

Тодор Батков - син"

 

 

Уважаеми жители на Област Смолян, В спорта няма място за политика - особено когато става дума за нашите деца!...

Публикувахте от Тодор Т. Батков в Сряда, 17 юли 2024 г.