Тодор Батков иска Илиан Илиев за треньор на Левски. Адвокатът вижда в негово лице спасителя, който да поправи грешките на Георги Иванов. Според вестник “Тема спорт” Батков започнал да моли и увещава младия специалист да поеме клуба от лятото, като обещавал, че ще изпълни всичките му изисквания. Проблемът пред Илиев е фактът, че едва ли ще разполага с пари за селекция, тъй като финансовото положение на Левски е тежко. 

Все пак Илиан засилено обмисля възможността да поеме любимия си клуб. Той е направил проучване в агитката на Левски, за да разбере дали е харесван, твърди "Меридиан Мач". Потърсил е мнението на Националния фенклуб, този във Варна и София-Запад, като отвсякъде са му обещали подкрепа.

БЛИЦ писа още зимата, че Илиев е вариант номер 1 за нов треньор на “сините”, но тогава именно липсата на пари за селекция провали идването му на “Герена”.

В същото време се очаква Батков най-после да изгледа мач на отбора. Той е чакан в официалната ложа на стадион “Лазур” за мача с Черноморец. Срещата е от 19,30 часа./БЛИЦ