Собственикът на Левски Тодор Батков е извадил Христо Йовов от титулярния състав. Адвокатът е обяснил на старши треньора Емил Велев, че Бижутера трябва да седне на пейката, защото не е във форма, информира "Меридиан Мач". Босът е дал разпореждането си в петък, когато се срещна със спортно-техническото ръководство на клуба на "Герена". Тогава Батков разговаря близо половин час с Велев и спортния директор Даниел Боримиров, като Христо Йовов е бил един от акцентите на срещата.

Адвокатът обяснил на Кокала, че е разочарован от изявите на Бижутера в мача със Сант Жулия, спечелен с 4:0. Припомняме, че по време на срещата феновете освиркваха мощно Йовов и аплодираха смяната му с Жоазиньо в 62-ата минута.

Батков е изразил претенциите си и за титулярното място на Николай Димитров. Хичо започна срещата с туристите от Андора, но беше сменен на полувремето, след като разочарова с изявите си. Адвокатът анонсира препоръките си към Емил Велев веднага след срещата със Сант Жулия, като обяви, че някои от тези, които започнаха срещата с аматьорите, са нямали място на терена.

Батков е обяснил, че иска бразилците Зе Соарес и Жоазиньо да бъдат в титулярния състав за реванша с андорците в сряда. /БЛИЦ