Собственикът на "Левски" Тодор Батков остана много доволен от победата с 3:2 срещу Локомотив (Пловдив) на "Лаута".

"Недостойна беше постъпката на Базил Де Карвальо. Явно не съм сбъркал с освобождаването му. Жалко за него. Никой няма право да поругава фланелката на най-обичания отбор в България, отбор в който голяма част от младите българчета са закърмени", коментира разпалено Батков.

"Започнахме лошо мача. Вкараха ни детински гол. На полувремето вдигнах настроението, защото имаха нужда. Поздравих всеки футболист, на всеки казах няколко думи. На Гарата казах, че в срещата днес е гледан от ръководствата на четири водещи отбори от две европейски държави. Нямам морално право да го задържам, след като няма да играем в Шампионската лига. Той не е за Лига Европа", добави босът на "сините".

"Остават ни 3 мача. Искам да покажем три добри игри като днес, да вземем три победи, да направим добра селекция, подготовка и да играем в групите на Лига Европа", продължи Батков.

"Вдигнах премията на футболистите, тъй като го заслужават. След мача посетих съблекалнята на отбора и поздравих всеки един играч. Размених си с всички и по няколко думи. На Дембеле му казах, че са го наблюдавали хора от четири водещи отбора от две държави, а на Грийн, че искам да остане в тима", каза още босът на "Левски". /БЛИЦ