Босът на “Левски” Тодор Батков обвини основните конкуренти на тима в купуване на мачове и обезпечаване на съдии. Според него “сините” са единственият тим, който е играл честно в първенството, в което загубиха титлата с равенство срещу Славия в последния кръг.

Батков получи “Златен скункс” от предването “Господари на ефира” за изпуснатото първо място за сметка на Лудогорец. Адвокатът пък предложи да го даде на Димитър Везалов, Ромейн Ели, Пламен Илиев, Николай Митов или Иво Тонев.

"Ние сме единственият отбор, който игра честно цялото първенство. Затова ни обичат хората. Другите ни обвиняват, защото обикновено крадецът вика дръжте крадеца. Опонентите почти няма мач, който да не купиха, дори на свой терен, почти няма съдия, който не обезпечиха. Просто късмет не ни достигна и може би малко воля, а може би и липса на достатъчно качества у футболистите. Славия игра за 600 хиляди лева. Това не е оправдание, защото нашите играха за над милион. Господ ни покри няколко мача, но в решаващия момент се отвърна от нас. Николай Митов има моето доверие. Той беше в Испания вчера и днес, за да наблюдава футболисти, които искаме да вземем. Наско Сираков няма да се връща в “Левски”. Не му знам религията на Георги Петков, но това ще си остане за негова сметка. В крайна сметка той пази добре. Не знам защо не пазеше така в “Левски”", заяви Батков.