Собственикът на “Левски” Тодор Батков започна преговори с треньора Димитър Димитров. Херо този път не отказа на “синия” бос и трябва да даде отговор до петък.

Решението му зависи от това дали БФС ще даде лиценз на Черноморец за новото първенство и дали ще се реши проблемът с финансирането на бургазлии. Любимецът на Сектор Б отказа да коментира ситуацията, но “Меридиан Мач” разбра, че той е провел разговори с адвоката в неделя.

От националния фенклуб на “Левски” също изразиха позиция, че искат да видят Херо отново в любимия им отбор и му обещаха безрезервна подкрепа.

Както е известно, още през сезона Херо на няколко пъти бе поканен да поеме “Левски”, но отказа, тъй като имаше поет ангажимент към Черноморец. Сега обаче специалистът е сериозно разколебан, най-вече заради тежката ситуация на бургаския клуб. Той не е доволен, че при отварянето на всеки трансферен прозорец се налага да се разделя с повечето си основни футболисти, за да се осигури съществуването на клуба. По този начин обаче работата му се обезсмисля и той не може да гони успешни резултати.