Футболистите на "Левски" имат шанс да "избият" глобите, които ръководството на клуба им лепна след срамната загуба с 0:3 от ЦСКА. След вечното дерби от "Герена" обявиха, че орязват заплатите на играчите с по 30%. Така разпореди тогава Тодор Батков. 

БЛИЦ обаче разбра, че след сладката победа с 1:0 над "Ботев" (Пловдив) в събота адвокатът е омекнал и бързо е забравил жестоките закани, които отправи към футболистите си след поражението от "армейците". Спортният директор Христо Йовов уведомил играчите, че ако вземат максималните 9 точки в следващите 3 кръга, глобите им отпадат.

Още този четвъртък обаче на "Левски" предстои нов тежък мач - гостуването на Локомотив (Пловдив), който заема 3-ата позиция с 28 точки. "Сините" на Антони Здравков пък имат 22 и са на 7-ото място. А след мача със "смърфовете" левскарите имат лесно домакинство на аутсайдера Пирин (Гоце Делчев), което с лекота се очаква да спечелят и в 17-ия кръг трябва да се справят и с Берое в Стара Загора, за да си върнат парите, които ще им бъдат орязани от заплатите за октомври заради поражението от ЦСКА.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ