Антони Здравков, който е част от треньорското трио на “Левски”, захапа бившия наставник на тима Славиша Йоканович. По времето на сърбина “сините” изгониха Кристовао Рамос, като една от причините бе, че не се усмихва. Сърбинът изтъкна, че именно това е довело до раздялата на клуба с гологлавия португалски халф.

“Не съм фен на наказанията. Мисля си обаче, че по-правилно беше да има глоби, вместо да се гонят хора. Видяхте какво стана с Мулдер. За мен обаче Рамос не трябваше да си тръгва от "Герена". Не бил се усмихвал... Аз искам футболистите да играят, не да ми се усмихват”, отсече в предаването "Зона Спорт" по btv action Сухия, захапвайки Йоканович.

Здравков призна, че бившите директори Наско Сираков и Иво Тонев липсват на “Герена”. Двамата си подадоха оставките след позорното събличане на Ивайло Петев от феновете.

"Наско Сираков и Иво Тонев липсват на “Левски”. Такива силни фигури винаги са от полза за даден отбор. Феновете няма как да скочат на мен, Мариан Христов, Елин Топузаков и Руслан Михайлов, защото сме готови да направим всичко за този отбор. Тук съм, за да помагам. Ако не ме искат, ще си тръгна. Радвам се, че имам подкрепата на публиката и ръководството", каза Здравков.

"Кризата се появи заради загубената титла през миналия сезон. По принцип треньорските рокади не влияят добре на футболистите. В главите им е каша. Трудно човек може да забрави такъв провал. Надявам се да запазим начина, по който търсехме победата срещу “Ботев”. Вярвам, че имаме шансове да вървим нагоре.

Каквото видях на терена, след мача с ЦСКА, това и казах на момчетата в съблекалните. Нямаше сърдити, разбираха какво им казвам. Това бе едно от най-слабите дербита за нас в историята”, призна наставникът.

“Не вярвам, че г-н Батков ще освободи когото и да е, без решението на спротно-техническия щаб. Нека първо вземем някого, а след това да освобождаваме хора. “Левски” никога не е имал проблеми със селекцията”, сподели Здравков.

“Г-н Батков и г-н Баждеков управляват клуба. Това е истината, която аз знам”, завърши специалистът.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ