ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Тодор Батков коментира актуалната тема около „Газпром“ и евентуалното спонсориране на „Левски“. Именно по тази тема всички останали клубове в „А“ група изпратиха писмо до премиера Пламен Орешарски с искането „Газпром“ да стане спонсор на целия български футбол, а не само на „Левски“.

„Отвратително! Общо-взето - типично по български. Ще кажа само две неща. Не мисля, че е работа на министър-председателя да дава акъл на „Газпром“, кого да спонсорира и кого не. Евентуалното спонсорство няма нищо общо с финансирането на Южен поток, който е българо-руски проект. Става дума за пари на Газпром“, заяви Батков.

„Второ, кой пък е казал, че няма да има и сделка за акции? Отговарям на един колега, който прояви голяма грижа. Това е несериозно и подло. Като имам предвид човека, който го е инициирал от града на люляците, това е прекалено ниска топка за мен, а още повече за Газпром. Не искам повече да говоря, до дни ще стане ясно какво е положението, но ще повторя, че това е отвратително, гадно и подло. Това показва морала в българския футбол“, завърши адвокатът.