Тодор Батков се прибра в България, но отново се покри от феновете, които му се "катерят по главата". БЛИЦ разбра, че адвокатът днес е трябвало да проведе разговор с председателя на тръст "Синя България" Васил Колев, както и да се чуе с ръководството на Националния клуб на привържениците на "Левски". Въпреки че мобилният му телефон е прегрял, Батков така и не отговорил на позвъняванията на ултрасите, които още повече му се ядосаха след изказването му в неделя вечер на аерогара "София" пред микрофона на колегите от Нова телевизия.

"За последно се чух с него в петък, който още беше в Италия. Имахме уговорка днес да се чуем в 10:00 часа, евентуално да се срещнем, но той не отговаря на телефона си на този етап. Вероятно е зает, утре продължаваме да го търсим заедно с НКП", обясни Васил Колев пред БЛИЦ.

"Партньорството между г-н Батков и феновете - съвместното управление на клуба като съдружници, мисля че трябва да е обект на доста по-сериозно отношение от негова страна. Защото той вчера каза, че феновете му се катерят по главата. Редно е да бъде по-сериозен. Ние искаме да помогнем и това в никакъв случай не е катерене по неговата глава. Обидно е това, което казва", добави водачът на "сините" фенове. Както е известно, Батков отдавна обеща да прехвърли 15% от акциите си на тръста.

Васил Колев прогнозира пред БЛИЦ: "Левски" няма да вземе лиценз, трябва да започнем от нулата!