Собственикът на Левски Тодор Батков сериозно се замисля дали да не натири Даниел Боримиров от "Герена".

БЛИЦ научи, че Борето е заложен на дузпата и още утре може да бъде уволнен, ако "сините" загубят гостуването на Литекс. На Батков му се насъбрало много напоследък, като на няколко места той изтъкнал, че не е особено впечатлен от работата на Боримиров като шеф на "Герена".

Срещата в Ловеч може да се окаже последна и за Емил Велев, на когото преди дни бе назначен нов помощник - Бисер Хаздай. Именно Хаздай е любимец на Батков. Босът дори бил решен да изрита целия спортно-технически щаб при издънка срещу Литекс и възнамерявал да остави на работа единствено Хаздай.

БЛИЦ научи също, че мениджъри са посъветвали Тодор Батков да назначи за старши треньор Иван Маринов-Чушката. Спецът в момента е начело на лидера в Западната "Б" група Монтана, а в досегашната си кариера като наставник е водил в елита Локомотив (Пловдив) и Рилски спортист. Като футболист е носил екипа на "смърфовете", Спартак (Пловдив) и Спартак (Варна).

Утре от 18:00 часа Левски излиза срещу Литекс на градския стадион в Ловеч, като преди този двубой "сините" изостават с 4 точки от лидера ЦСКА, който в събота приема Пирин на "Армията". /БЛИЦ

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА 22 КРЪГ С ТОЧНИ ДАТИ И ЧАСОВЕ