Тодор Батков коментира, че към момента липсват сериозни бизнесмени, които искат да подадат ръка на клуба и да вземат от акциите му. Босът на "Левски" също така изрази мнение, че "сините" събират по-голяма аудитория от ЦСКА и на "Герена" искат да получават най-много приходи от телевизионните права.

Батков поздрави Стойчо Стоев и футболистите за добрата игра срещу Хасково. "Сините" спечелиха с 3:0 в първата среща от 1/4-финалите за Купата на България и почти си гарантираха продължаването в турнира.

"Поздравления за Стоев и играчите. Очевидно отборът ще става по-силен с течение на първенството. Надявам се в петък също да има хора, работен ден, но все пак нека подкрепят отбора", коментира Батков.

Попитан за интереса към акциите на клуба, адвокатът обяви: "Сериозни бизнесмени липсват, но има голям ентусиазъм по места. Вчера дори във Враца обявиха... в Сандански, на мен ми се обадиха хора. Това е акция – събиране на дарения чрез продажба на акции. Аз ще бъда повече време тези дни в клуба, за да отделя повече време."

На въпрос за разпределението на сумите от телевизионни права, Батков каза: "Преговори за тв правата няма. За този сезон те са фиксирани. Ние се събрахме преди няколко седмици и единодушно подкрепихме предложението да продължим договора на "Футбол Про Медия", но сме непреклонни в това, че "Левски" събира 35-40 процента от аудиторията, ЦСКА 25 или 30 процента, при цялото ми уважение. Когато въведохме това разпределение с Гриша Ганчев тогава, имаше смисъл, защото идеята беше в първия голям транш всеки отбор да получи средства и всеки да инвестира в осветление, да си оправят стадионите за излъчването. От тогава само два клуба си направиха осветление - Локомотив (Пловдив) и Берое."


Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015