Собственикът на "Левски" Тодор Батков обяви клубната политика, от което стана ясно, че тази зима на "Герена" ще бъдат привличани само свободни агенти. След днешната победа с 3:0 над Етър за Купата на България треньорът на "сините" Николай Костов обяви, че ще бъдат взети играчи от шампионатите на Франция и Португалия. Имена не бяха разкрити, но със сигурност става дума за такива, на които договорите им изтичат и за тях няма да се налага да се плаща трансферна сума.

"Не можем да си позволим скъпи играчи. Предпочитаме да привличаме свободни агенти, за които да плащаме само една комисионна на мениджърите им. Ако станем шампиони, ще има дълга пауза. А аз съм убеден, че ще спечелим титлата. Изоставаме само с 3 точки от конкурентите. Ако играем в Шампионската лига, може да мислим за нещо по-сериозно. Но на този етап няма как да правим скъпи покупки", каза Батков.

"Ще се радвам да спечелим титлата и Купата, както и Суперкупата. Отдавна не сме вземали и трите купи", продължи босът на "сините".

Батков говори и за евентуалния нов спонсор на клуба - руската банка Внешторгбанк (ВТБ).

"Не е удобно да казвам каквото и било. Ще има новини до Нова година. Абсолютно, затова апелирах в последните 2-3 години. За нас президентите футболът е хоби и висша степен на благотворителност. Благодаря на министър председателя за усилията, които полага", коментира още собственикът на "Левски".