Собственикът на “Левски” Тодор Батков днес беше на стадион “Георги Аспарухов” за първата тренировка на отбора. Босът влезе първо в съблекалнята, където прекара повече от 30 минути, след което изгледа част от заниманието.

Адвокатът разкри скандални подробности около трансфера на Гара Дембеле във Фрайбург. Според адвоката бивш футболист и директор в клуба се е опитал да провали сделката. “Няма да му казвам името. Само ще кажа, че е бивш футболист на “Левски” и доскорошен директор, който е ял бял хляб от клуба. Той се опита да провали трансфера, като искаше да смъкне цената за Дембеле", разкри Батков. На въпрос дали визира Боримиров, босът отказа да отговори.

При продажбата на Дембеле във Фрайбург Батков заяви, че трансферната цена е над 2 милиона евро. Според медиите у нас в касата на "Левски" щели да постъпят между 2,3 и 2,5 милиона евро. БЛИЦ още вчера ви съобщи, че пресаташето на Фрайбург обяви точната трансферна сума, която е 2 милиона евро.

“Готов съм да се съюза с ЦСКА за телевизионните права. В интерес на истината ние сме двата отбора в България, които представляват най-голям зрителски интерес. Пълен хаос е с тези ТВ права. Истина е, че съм депозирал искане да ни бъдат преведени 200 000 лева, които телевизията дължи на “Левски”. Ако трябва, ще заведа дело. “Левски” е отборът, към когото има най-голям зрителски интерес и допринася най-много за българския футбол. Очаквам още удари под кръста през новия сезон. Говоря за измислени глоби, манипулирани мачове и лошо съдийство. Надявам се все пак да не бъде така, тъй като никой не би трябвало да иска да убива дойната си крава, защото няма да има мляко”, заяви Батков./БЛИЦ