Тодор Батков няма да плаща билет за вход за мача на "Левски" с Лацио. Шоуто за 100-годишния юбилей на "синия" клуб ще бъде на 23 май на Националния стадион, a БЛИЦ вече съобщи, че Батков не е дал и стотинка за организацията на тържествата.

От "Фонд 100 години "Левски" съобщиха, че точно 11 ще бъде броят на безплатните покани, предвидени за юбилейния мач между "Левски" и Лацио. В това число не влизат футболистите и спортистите на "Левски", които ще получат награди за заслуги към футболния и спортния клуб.

Единадесетте безплатни покани ще бъдат към президента Росен Плевнелиев и премиера Пламен Орешарски, кмета на София Йорданка Фандъкова, председателят на БФС Борислав Михайлов, председателят на БОК Стефка Костадинова, спортния министър Мариана Георгиева, президентите на ФК "Левски" Тодор Батков и на обединените спортни клубове "Левски" Стоян Хранов.

"Тъй като събитието се финансира изцяло със средствата на привърженици на ФК "Левски" и осигурените от тях спонсори, председателят на ОСК "Левски" Стоян Хранов пожела да заплати номиналната стойност на полагащата му се покана от 245 лева, за да допринесе по този начин за финансирането на проявата", информираха организаторите на тържествата за 100-годишнината на "Левски".