Собственикът на Левски Тодор Батков пожела победа и нова купа във витрината на клуба преди финала за Суперкупата. Утре от 20:30 часа "сините" излизат в битка за трофея с Литекс на Националния стадион "Васил Левски". Днес Батков бе на "Герена", за да надъха футболистите.

"Играчите излизат и трябва да спечелят този мач. Разбира се, нужна е мисъл и за мача в сряда с ФК Баку. Доколкото знам, част от футболистите ще получат почивка за срещата с Литекс. Този мач се превръща в хубава традиция, която се явява и една добра проверка преди важните срещи в Европа", сподели пред "Гонг" босът на "сините".

"Всяка победа и всяка нова купа са добре дошли. За разлика от утрешния ни опонент имаме по-много купи. Не ни липсва, каквото и да било", допълни Батков.

"Добрата новина е, че на повечето контузени вече може да разчитаме. Изключение прави Дарко, който твърдо ще почива утре. Жоазиньо е на линия, аз дадох ултиматум най-добрите играчи на Левски да са възстановени, че много станаха контузиите в последно време", каза още босът на шампиоите. /БЛИЦ