Тодор Батков обяви след победата на "Левски" с 4:1 над Пирин (Гоце Делчев), че е възмутен от психоатаката, която ЦСКА упражнява срещу съдиите. Адвокатът поздрави Гонзо за успеха му срещу "армейците", но както е известно, "моряците" стигнаха до трите точки след жестоко порязване на "червените" от топрефера Станислав Тодоров. Батков коментира и появата на Иво Тонев, който изгледа на живо мача на "сините" с неврокопчани на "Герена".

"Не съм приел оставката на Тонев. Въпросът остава открит. Тонев отговаря реално за строежа. Баждеков управлява клуба. Ако има нещо за "Газпром", ще ви съобщим", каза Батков.

Той похвали работата на треньора Антони Здравков, след като днес "сините" спечелиха трети пореден мач и вече са на 4-ото място само на точка от вечния съперник ЦСКА.

"Отборът си има треньор и това е Тони Здравков. Справя се добре. От 5 мача - 4 победи. Вярно, тежка загуба от ЦСКА, но тя беше на осмия ден на назначението му", каза Батков, който разкритикува "армейците" за решението им да не пускат състезатели в националните отбори - "Как няма да ги пускаш?! Участието в националния отбор е връх в кариерата на всеки състезател. Ние никога не сме спирали наши играчи, макар доста да сме си патили. Непрекъснато ни връщат контузени играчи. Нали сме българи, а това е национален отбор."

Относно днешния скандален мач на ЦСКА във Варна, Батков коментира: "Поздравявам Георги Иванов и съм възмутен от психоатаката на ЦСКА. Случи се нещо подобно и в Пловдив. Били сме с 12-13 играчи... Некоректни постъпки. Въздейства се на съдиите с цел извличане на облаги. От нас няма да чуете подобни неща. Явно целта оправдава средствата."

Батков каза и за думите на Александър Томов, който след вечното дерби заяви, че е забил звучен шамар на адвоката - "Отдавна престанах да се впечатлявам от такива персонажи. В юношеството Илф и Петров ми бяха любими."

"Дали ще има пари за зимна селекция? По принцип ще има, но това зависи от някои неща", каза Батков.

На въпрос дали все още ръководството на клуба мисли за евентуално привличане на Станимир Стоилов, адвокатът отвърна: "Станимир Стоилов е наставник на пряк конкурент на "Левски" за местата в челото, така че не е коректно да го обсъждаме."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ