Реферът на скандалната среща Черно море - ЦСКА (2:1) Станислав Тодоров коментира решенията си в двубоя, които породиха гнева на "червените". Претенциите на столичани са дузпата за "моряците", както и за отменения гол на Апостол Попов заради засада на Валентин Илиев. Капитанът на Черно море Георги Илиев пък си призна, че нарушение срещу него от страна на Менди няма. След фаула стана и изравнителния гол за Черно море.

Тодоров изгони Стойчо Младенов и помощника му Нанков от скамейката на "червените".

"Не мога да коментирам Стойчо Младенов. Той си е треньор и има правото да си говори за ЦСКА.

За мача съм сигурен за всяко свое решение. Гледахме записите и всичко е наред.

Имаше нарушение срещу Жоро Илиев. Няма значение дали той си е признал, че не е имало. Той е футболист, не съдия. Аз ви казвам, че имаше фаул. Менди рита Илиев, с прав крак е и спор за ситуацията няма.

За дузпата - Райков взима топката, с гръб е, Янчев го връхлита и го събаря на земята. Абсолютно нарушение. Жълтият картон на Илиев беше за протеста му.

Засадата при отменения гол на ЦСКА не мога да я коментирам. Асистентът ми каза, че е засада, а и на повторенията се вижда, че Илиев е с едни гърди напред.

ЦСКА може да си коментира каквото иска. Фактите са на терена. Гледахме записите и решенията ни са коректни. Това е единствената истина.

Съвестта ми е чиста. Никого не съм ощетил в този мач. Така съм видял нещата, така съм ги свирил.

Мачът беше здрав, изпълнен с много нарушения и единоборства, а съответно и с картони. Наблюдателят гледа положенията от мача с нас и е съгласен, че сме напълно прави.

Никакви думи на Стойчо Младенов не мога да коментирам. Аз го уважавам и даже преди началото на срещата се поздравихме. Какво имам да казвам съм го написал в доклада си", каза Тодоров пред камерата на Канал 3.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ