Бившият собственик на Левски Тодор Батков се изказа по расисткия скандал от мача с Англия, загубен от нашите с 0:6 и последвалите събития в БФС, като предположи, че е възможно феновете, отправили "маймунските звуци", да са били използвани за нечия цел.

"Борислав Михайлов вече явно е неудобен. С избори при този устав трудно могат да го свалят. Нищо против, той направи много, но... Не съм убеден и дали ще му приемат оставката. Чух, че тези провокации са предизвестени и е жалко, че се случва на такъв форум срещу отбор като Англия. Докарахме я дотам, че министър председателят им се изказа за това. Трябваше да се вземат мерки предварително и такива елементи просто не трябваше да са на стадиона. Да вземат и органите да си свършат работата", обяви Батков пред бТВ.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Другият гост в студиото на "Лице в лице" Вили Вуцов също се изказа, че расисткият скандал е режисиран.

"На кой му мина през акъла да сътвори такова нещо. Ами това означава не само загуба на мача, ще доведе до вадене от евротурнирите, всичко във футбола ни се обезсмисля".

И двамата призоваха да се разкрият провокаторите и се обединиха около това, че оставката на Борислав Михайлов няма да реши нищо.