Тодор Батков се яви на "Герена" за последната тренировка на "Левски" преди финала за Купата на България срещу Берое, който е утре от 17:30 часа в Ловеч. Адвокатът влезе в съблекалнята, за да вдъхне кураж на играчите преди важните битки тази седмица.

Както е известно, в събота футболистите на Николай Митов посрещат Лудогорец в двубой, който ще определи шампиона на България. Две победи в следващите четири дни означават, че "Левски" ще направи дубъл за първи път от 2007 година.

Батков сподели, че знае как да мотивира футболистите и изрази оптимизъм за спечелването на двата трофея.

"Убеден съм в успеха ни в предстоящия двубой. Крайно време е да вземем и този трофей. Доста пъти вече ни се изплъзва, така че сега е моментът. В никакъв случай този мач не е по-важен от другия - срещу Лудогорец. Да кажем, че важността за нас е една и съща. Искам и двата трофея", сподели Батков. 

"Ще запазя за себе си по какъв точно начин възнамерявам да стимулирам футболистите за постигане на желания успех. Това са подробности, които е по-добре да бъдат запазени вътре в самия клуб. Знам как да ги мотивирам", каза още босът.