ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Жизненоважен транш за ЦСКА все още не е постъпил в касата на клуба и предизвиква проблеми с плащанията. Това са парите от трансфера на Александър Тонев в Астън Вила.

Лех (Познан) все още бави вноската от 360 000 евро, която се полага на "червените" по договор. Когато го продадоха на поляците, "армейците" си запазиха 10% от сумата при следващ трансфер. Това лято юношата на ЦСКА беше продаден за 3,6 милиона евро на бившия клуб на Стилиян Петров.

Александър Томов все още не заплашва длъжниците с дело във ФИФА. От Лех обещават скорошно положително развитие по случая. Поляците се оправдавали, че собственикът им е по работа в чужбина и затова още не може да се разпореди плащането. "Червените" обаче чакат. Парите им трябват за спешно покриване на разходи. Служителите вече девет месеца не са получили и стотинка, а старите играчи имат да взимат пари още от предишното ръководство.

Засега бунтовете бяха потушавани с пари от продажбата на акциите. Фенове изкупиха пакети за общо 300 хиляди лева. Очаква се и две банки да се сдобият с акции на "червените". Имената им засега не се съобщават заради търговската тайна.

БЛИЦ първи разкри, че Стойчо Младенов също вече се е сдобил с акции. В близките дни пък Димитър Бербатов ще има нова среща с Александър Томов. Още преди два месеца вестник "ШОУ" първи разкри, че звездата на родния футбол е бил поканен от боса на "армейците" да подаде ръка на ЦСКА, като също си закупи акции.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ