Тръст „Синя България” и Националният клуб на привържениците на „Левски” са били против Константин Баждеков да бъде еднолично изпълнителен директор на клуба. Това стана ясно след приключилото заседания на Управителния съвет на „сините”. Двете френски организации, които имат представителство в УС са настояли за двама души на поста. Тяхното предложение е било единият от съсобствениците Николай Иванов също да бъде изпълнителен директор. Бизнесменът обаче е отказал и от „Синя България” и НКП са поискали те да излъчат своя кандидатура.

„Имаше големи спорове по темата за изпълнителния директор. НКП и Тръст „Синя България” бяха против това Константин Баждеков да остане сам на тази позиция. При гласуването само ние бяхме против. Константин Баждеков сам ще е изпълнителен директор, тъй като при гласуването ние загубихме с 2:7. В близките дни ще се създаде работна група с членове на НКП, Тръст „Синя България” и Баждеко“, заяви председателят на тръста Васил Колев.

По време на заседанието е станало ясно, че до 31 декември „Левски” трябва да плати 200 000 лева. Сумата е свързата с лицензирането на клуба и за „сините” няма да бъде проблем тя да бъде изплатена.

„На първия отбор са поставени конкретни цели и е оставен на спокойствие да си ги изпълнява. На този етап представянето е чудесно“, беше коментарът на Колев относно присъствието на спортния директор Георги Иванов на заседанието на УС.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016