Изпълнителният директор на „Левски” Константин Баждеков изрази мнението си след завършилото заседание на Управителния съвет на клуба. Финансистът заяви, че през годините е работил коректно за „Левски” и е защитавал неговите интереси. Той призна, че ще има среща с представителите на Тръст „Синя България” и Националния клуб на привържениците, които бяха против Баждеков да е еднолично изпълнителен директор. Те иската да има и втори човек на тази длъжност.

"Обяснени са нещата за загубите, които генерира „Левски”. Не съм виновен аз, те са от няколко години. Може би феновете ме свързват с нещата, които се случиха в последните години - и финансови и спортно-технически резултати. Като човек, който остава в ръководството, трябва да си изживея и негативите," заяви новият изпълнителен директор на „Левски”.

"Ако съм виновен, поемам своята отговорност. Но през годините съм работил коректно и съм защитавал само интересите на „Левски”. Не се притеснявам от нищо, представлявал съм клуба и по времето на Сираков, и на Тонев, когато бяха изпълнителни директори, така че това не е проблем за мен", сподели Баждеков.

"Предстои да се видя с ръководствата на двете фенски организации и да си изясним отношенията и ако сме достатъчно аргументирани, да си стиснем ръцете. Мисля, че когато има различни мнения, важното е нещата да се случват в името на клуба. Понякога в спора се ражда истината", коментира финансистът.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016