„Левски” е предложил 400 000 евро на Универсисатя Клуж за нападателя Джъстин Менголо, но румънците са отхвърлили офертата. Това твърди президентът на клуба Влад Мунтеана пред gsp.ro. Според изданието, от „Левски” са искали камерунеца и холандския полузащитник Данзел Гравенберк.  За халфа "сините" били готови да платят още 400 000 евро. 

На фона на тоталната финансова криза, спуснала се над "Герена", това изглежда меко казано шокираща новина, граничеща с химерата...

"Менголо е супер, дойде безплатно в Румъния, а вече ми предлагат 400 000 евро за него. Аз обаче не го пуснах", заяви президентът на Университатя. От румънския клуб искат по 1 милион евро за двамата.

Гравенберк е продукт на школата Аякс и е бил харесан от Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Астън Вила. Той скоро ще навърши 20 години, като е постоянен национал на Холандия в съставите до 16, 17, 18 и 19 години.

Менголо пък е вдигнал цената си, след като е отбелязал хеттрик при 6:0 над Пиатра Нямц в последния кръг на местното първенство. Както е известно, той бе очакван в София, но остана в Клуж.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка