Халфът на „Левски” Мигел Бедоя получи наградата си за футболист номер 1 на 15-я кръг в „А” група в традиционната анкета на Прескуб „България”. Той заяви, че в клуба има достатъчно силни играчи и първото място във временното класиране не трябва да изненадва никого. Бедоя призна, че му липсва Антонио Аниете и си пожела един ден двамата отново да играят заедно в „Левски”.

„Благодаря на всички за тази награда. Благодаря на съотборниците ми за подкрепата. Днес съм тук благодарение на тях и играта ни като отбор“, започна Бедоя.

„Титлата? Винаги говорехме хипотетично до момента за това. Говорехме какво би било станало и какво ще се случи. Важно е днес и сега какво се случва”, продължи плеймейкърът на "Левски".

„Това, че се намираме в челните позиции не бива да изненада никого. С оглед историята и играчите, с които е разполагал отборът, не е странно, че сме тук. Ние сме изградили боеспособен състав. Това, че сме на първото място сме го изградили с борба”, продължи испанският халф.

„В центъра на терена се чувствам най-добре, защото най-много мога да играя с топката. Имам свобода в креативен план. Но по-дълго време съм играл зад нападателя. Треньорът може да разчита на мен във всяка една ситуация“, добави Бедоя.

„Знаем, че всеки мач е труден. Пирин отне точки освен на нас и на Лудогорец. Пропуснаха дузпа в нашия мач, така че можеше да е по-зле. Отиваме с ясното съзнание, че ще имаме труден мач в Благоевград”, каза испанецът по повод предстоящата среща с Пирин, която е в неделя от 16:30 часа.

„Аниете ми липсва. Помагахме си и на терена и извън него. Мога единствено да му пожелая успехи и късмет. Пожелавам си един ден отново да ни се съберат пътищата и дано това да стане в „Левски”“, завърши Бедоя.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016