Треньорът на Берое Николай Киров коментира домакинската загуба на тима си с 1:3 от ЦСКА 1948. Той не беше доволен от факта, че тимът му е допуснал два гола от статични положения, въпреки че се е готвил специално за това. Белия сподели, че се радва за предстоящата пауза в шампионата, тъй като ще може да работи за разрешаване на проблемите в състава си.

„Най-много се ядосвам на такива загуби, защото противникът без да има игрово предимство повежда с 2:0 с две статични положения. Знаехме, че съперникът е силен при такива ситуации и през седмицата отделихме две тренировки именно на това. Най-лошият тип двубои, когато не си надигран, изключвам последните 10 минути, когато останахме с човек по-малко.

"Грешките бяха при стандартни положения, но нашата защита е от новопривлечени състезатели и нормално да имаме проблеми. До 60-70 минута не мисля, че имаше надиграване срещу крайната защита. Има ги проблемите и в двете фази, мисли се по тяхното разрешаване. Надявам се да ползвам двамата човека, които трябва документално вече да се присъединят в състава.

„Поредица от няколко мача, в които не сме надиграни, но губим. Имаме доста проблеми, най-вече в завършващата фаза. За нас е много добре, че идва тази пауза, защото трябва да се направят промени. Имаме сега три седмици да работим. Проблемът е, че допускаме грешки срещу отборите, които са около нас в класирането. Трябва да се концентрираме именно върху тези двубои.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023