ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!
 
Годишна заплата от 400 000 евро е поискал първоначално Дейвид Бентли от "Левски". Бившият национал на Англия е свободен агент и се пазари за трансфер при "сините". Претенциите на 28-годишното крило за момента не уреждат българите. Тяхната оферта е колкото на най-скъпоплатените футболисти на "Герена" плюс бонус от 150 000 евро при титла и класиране в групите на Шампионската лига следващия сезон.

Представители на футболиста, играл в Тотнъм, не са се отказали от преговорите, които продължиха и снощи, информира "Стандарт". Иначе самият Бентли бил готов на момента да се качи на самолета за София. За последно десният халф игра под наем в руския Ростов и английския Блекбърн.

Отново стана актуален вариантът за трансфер в "Левски" на още един кадър на Тотнъм. Става въпрос за офанзивния халф Кристиан Себайос. Преди две години техничарят беше измъкнат в Лондон от школата на Барселона. Испанецът обаче не се наложи в първия тим на "шпорите", които му търсят клуб. Още през юли се чу за вариант, при който "Левски" да вземе Себайос под наем, като плаща половината от заплатата му.

По непотвърдени информации става въпрос за 7500 евро. Тогавашният треньор Николай Митов обаче предпочете за вземе Цветан Генков вместо кадъра на Барса и Тотнъм, който може да играе и като нападател.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ